Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Blodmåne
Isbn: 978-91-8834-565-3
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2016
Uppläsare: Stefan Sauk
Length: 9 timmar 31 minuter

Ljudbok

Blodmåne

En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain.

En noshörningshona dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan svenske rockstjärnan Rob Chasey roar sig med att trasha hotellrum i New York. Några timmar senare finner han sig själv på den sydafrikanska savannen, mitt i en global härva av smuggelkarteller och korrumperade diplomater.

Där visar det sig att han själv är främsta villebrådet, och att den enda han kan lita på är den omutligt vackra parkskötaren Thabisa.

Helt oväntat hittar Rob Chasey ett motangrepp; frågan är bara om det även kan rå på det syndikat som ligger bakom mordet på den svenska noshörningen.

Blodmåne är en rapp bladvändare om det hänsynslösa spelet med utrotningshotade djur, och de mänskliga offer som skördas på vägen. En deckare som skildrar, lika spännande som autentiskt, en av världens idag smutsigaste och farligaste världsmarknader.


Markus Lutteman debuterade med den hårdkokta biografin El Choco. Han har också fått mycket uppmärksamhet för Det du inte såg samt för Per Holknekt 1960-2014. Tillsammans med Mons Kallentoft har han hittills gett ut de fyra första delarna i Herkulesserien. Sammantaget har hans böcker sålt i 1 miljon exemplar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone