Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Mogen för skrubben
Isbn: 978-87-2609-637-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Amanda Krüger
Length: 9 timmar 55 minuter

Ljudbok

Mogen för skrubben

Eva-Lena arbetar som lärare. Visst, det är slitsamt, hektiskt, jisses, ja, stressigt. Men det är också vad hon alltid velat göra? Inte sant? Slava på en kommunal skola ...?
Det är fredag och Eva-Lena har lite arbete att ta igen. Visst kan man tänka sig att jobba över en fredagkväll om man har drömjobbet? Men något oväntat händer. Eva-Lena råkar låsa in sig själv i kopieringsrummet. Inledningsvis känns det hela lustigt, men sakta men säkert börjar det gå upp för henne: Herregud, jag kanske blir kvar här hela helgen!
Det är lika bra att bli bästa kompis med sig själv ...
Solja Krapu-Kallio har skrivit en rolig och träffsäker bok om människan i det moderna samhället, och om hur vi hittar oss själva i de mesta underliga sammanhang.

Solja Krapu-Kallio (f. 1960) är en sverigefinsk estradpoet och författare. Krapu-Kallio är framför allt känd för att vara en flerfaldig vinnare av SM i Poetry Slam. Utöver poesi och romaner har hon också skrivit barnböcker.

es,schema,operations,editmeta,changelog,versionedRepresentations','id':'61536','self':'https://jira.sagaegmont.com/rest/api/latest/issue/61536','key':'SI-11697','fields':{'customfield_10040':'Solja Krapu-Kallio (f. 1960) är en sverigefinsk estradpoet och författare. Krapu-Kallio är framför allt känd för att vara en flerfaldig vinnare av SM i Poetry Slam. Utöver poesi och romaner har hon också skrivit barnböcker.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone