Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Kärlekskris : gå vidare efter otrohet
Isbn: 978-91-7337-994-6
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa Humaniora
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Kärlekskris : gå vidare efter otrohet

Otrohet har existerat ända sedan tvåsamheten uppfanns, liksom den skamfyllda stämpel som otroheten bär med sig. En otrohetsaffär kan innebära slutet för ett par, ja, den kan utmana hela deras identitet. Hur ska vi förhålla oss till detta så laddade tabu? Trots denna så vanliga mänskliga erfarenhet, är otrohet som företeelse så lite utforskad på djupet.

Vad menar vi egentligen när vi pratar om otrohet? Varför drabbar den även lyckliga förhållanden? Kan man älska mer än en person samtidigt? Kan man gardera sig mot otrohet i ett förhållande? Och kan den till och med leda till något gott?

Esther Perel har träffat hundratals par som upplevt otrohet. Svek gör ont och ger djupa sår, men det är möjligt att läka. En affär kan även öppna för ett nytt och djupare förhållande. Otrohet är en livsomskakande erfarenhet som rör vid vårt allra innersta och får oss att se på kärlek och lust på ett nytt sätt.

Rakt, insiktsfullt och underhållande utforskar Perel hur vi lever tillsammans. Kärlekskris - Gå vidare efter otrohet utmanar våra föreställningar kring kärlek och begär.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone