Jump to content
The library informs: Nu kan du låna 5 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Tänk dig ett bättre liv
Isbn: 978-91-9736-193-4
Publisher: Creability
Category:
Philosophy Psychology
Accessible since: May 2014

E-book

Tänk dig ett bättre liv

Våra tankar styr våra liv. Med insikt om tankens skapande kraft väljer vi tankar som styr våra liv i positiv riktning. Tänk dig ett bättre liv erbjuder i 6 punkter ett recept som positivt kan påverka livssituationen i såväl mindre som större sammanhang. Den här boken vill lära oss att leva i nuet och att använda våra inre krafter till att göra livet ljusare och lättare både för oss själva och andra.

Bästsäljaren Tänk dig ett bättre liv har föranlett tusentals läsare att skriva till författaren:

"Måste skriva omedelbart och tacka dig för allt underbart du förmedlar... den här boken kom till mig i rätt ögonblick..."

"Jag har den på mitt nattduksbord och läser ofta i den. Stor hjälp har jag fått många gånger..."

"Din bok betyder oerhört mycket för mig. Jäg läser den nu för fjärde gången inom loppet av en månad..."

"Jag vill bara skriva och tacka dig för en helt underbar bok... Jag fick den i mina händer då jag hamnat i en mycket svår kris och inte såg någon utväg i livet längre..."

"Jag är 28 år och har precis läst din bok. Den är underbar! Det känns som om den naturliga insikten jag vet att jag hade som barn och mitt sökande efter "något" har sammanfattats av dig..."


Annastina Vrethammar är välkänd som skribent och föreläsare. Som kursledare och konsult i personlig utveckling har hon nått framgångsrika resultat med hjälp av de metoder som beskrivs i boken Tänk dig ett bättre liv. Annastina Vrethammar är fil. mag. och arbetade som lärare innan hon - som framgår av boken - styrdes in på si nya bana. Hennes vidareutbildning har främst ägt rum i USA och England, bland annat hos Joseph Murphy.

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone