Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Exil
Isbn: 978-91-7523-394-9
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2015
Uppläsare: Viktoria Flodström
Length: 13 timmar 59 minuter

Ljudbok

Exil

»En av världens ledande deckarförfattare.« DN

Inte nog med att Maureen ODonnell blivit anklagad för mord, nu har dessutom fadern, som förgripit sig på henne under uppväxten, återvänt hem till Glasgow. Samtidigt har bästa väninnan Leslie blivit förälskad och tillbringar all sin tid tillsammans med pojkvännen.
När Ann Harriss - patient på kvinnojouren där Maureen arbetar - plötsligt försvinner och hennes döda kropp en månad senare flyter upp på Themsens strand ser Maureen sin chans att fly hemstaden. Hon beger sig till London och hamnar där i en värld full av våld, svek och misstänksamhet. En efter en faller pusselbitarna på plats och Maureen börjar ana vad som egentligen hänt. Men tiden rinner i väg och hon måste få fram sanningen - till varje pris

DENISE MINA [f. 1966 i Glasgow] är en brittisk kriminalförfattare. Debuten Garnethill belönades med The John Creasy Dagger för »Bästa kriminaldebut« och sedan dess har Denise Mina etablerat sig som ett av de absolut största namnen inom den moderna kriminallitteraturen. Exil är den andra boken i Denise Minas kritikerrosade Garnethill-trilogi, med den sargade Maureen ODonnell i centrum.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone