Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Bli rik på hållbart sparande
Isbn: 978-91-8815-330-2
Förlag: Bullet Point Publishing
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: februari 2016

E-bok

Bli rik på hållbart sparande

Hur sparar man ansvarsfullt och hållbart? Är det överhuvudtaget möjligt, eller ska vi som privatpersoner överlåta sådant till proffsplacerarna? Alla svenskar måste förr eller senare göra ett antal aktieval. Det gäller när man väljer tjänstepension, när man väljer fond i premiepensionen och också i det privata sparandet.

I denna lättbegripliga och placerarvänliga inspirationsbok ger Carl Rosén tydliga svar: det går och det går till och med bättre än att gå via fonder och andra kommersiella aktörer. På samma sätt som många i vardagen försöker följa sin egen övertygelse till exempel genom att källsortera, äta ekologiskt, köpa hybridbilar, välja att cykla, inte köpa pälsar eller att inte röka, kan du göra exakt samma sak när du placerar dina pengar. Genom att välja rätt aktie, fond eller livbolag kan du b.de bli rik och placera hållbart på dina villkor.

Utgångspunkten är att varje individ själv har en uppfattning om vad som är etiskt eller långsiktigt hållbart. Det kan handla om allt från miljöfrågor, global uppvärmning, vapen, kärnkraft och djurförsök till tobak och alkohol. Med detta som grund visar Carl Rosén i boken pedagogiskt, steg för steg, hur var och en kan bygga upp ett hållbart och etiskt sparande som till och med slår proffsen.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone