Jump to content
The library informs: Tillfällig höjning: Du kan nu låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Somna snabbt - meditation för djup sömn
Isbn: 978-91-8873-922-3
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Young adults Psychology
Accessible since: October 2017
Length: 24 minutes

Audiobook

Somna snabbt - meditation för djup sömn

SOV GOTT - Somna snabbt med hjälp av denna inspelning.

Att sova är livsviktigt fast ändå har fler och fler svårt att somna och sova. Vår vardag i dag styrs mycket av att våra gränser mellan vakenhet och vila  blir allt suddigare. När du lyssnar regelbundet på den här inspelningen kommer du lära dig själv, din kropp och ditt sinne att sakta ner och slappna av.

I den här mediatitonen får du varsam guidnig i att först släppa de eventuela spänningar du har i kroppen och sedan förflytta dig till en lugn och rofylld plats för att låta sömnen komma.
Vid regelbundet lyssnande kommer du märka att din sömn kvalite blir bättre och att du somna snabbare och vaknar utvilad på morgonen. Du kan med fördel börja att lyssna daglligen under 21 dagar för bästa resultat reommenderar vi att du fortsätter lyssna regelbundet. Du kan med fördel kombinera denna med någon av de andra Mindful meditation inspelningarn. 

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach,  och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, hypnos, KBT och ACT som komplement till coaching med goda resultat. www.camillagyllensvan.com Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone