Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv
Isbn: 978-91-6394-288-4
Publisher: Lyfta Förlag
Category:
Psychology
Accessible since: April 2018
Narrator: Gunnel Ryner
Length: 5 hours 5 minutes

Audiobook

Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv

Är du trött på att kämpa i uppförsbacke och motvind och att ständigt förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? Vill du lära dig ett smartare och enklare sätt att få det liv, och arbetsliv, du drömmer om?

Gunnel Ryner vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt handlar om dig själv, och visar hur du i stället kan skapa en miljö – med rätt människor, saker, platser, förutsättningar och idéer – som drar dig i den riktning du vill.

Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar hon att lathet kan vara något bra och att rätt miljö är viktigare än viljestyrka. Du får också en konkret metod som gör det lätt och roligt att nå dit du vill, både i ditt eget liv och tillsammans med kollegorna på jobbet.

Gunnel Ryner är beteendevetare, föreläsare, organisationskonsult och coach. Med sina föreläsningar, workshops och coachingprogram har hon inspirerat tusentals människor att ta sig själva och sina verksamheter till helt nya höjder. "Den lata vägen till ett fantastiskt liv" är hennes andra bok.#psykologi #motivation&inspiration #inspirerande #arbetslivet #självhjälp #populärvetenskap #informativ #ögonöppnande #lärorik


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone