Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Om drömmen blir verklighet
Isbn: 978-91-0017-673-0
Publisher: Albert Bonniers förlag
Category:
Romance
Accessible since: May 2018

E-book

Om drömmen blir verklighet

Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt – Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Prestationsprinsessan Kate har en förkärlek för mappar sorterade efter färg och den ordningsamma revisorn driver ofta omgivningen halvt från vettet med sitt kontrollbehov. Bara bästa vännerna Margo och Laura vet vad som ligger bakom Kates små sätt och låter henne hållas. Men när misstankar om ekonomiska oegentligheter riktas mot henne rasar hela tillvaron. Kate ombeds att ta ”semester” medan saker och ting ordnas upp, fast hon har inga planer på att bara sitta och vänta. Hon måste ställa allt till rätta och bevisa sin oskuld. Och hjälpen kommer från ett högst oväntat håll …

Byron De Witt vet inte vad det är med Kate som gör att han inte kan sluta tänka på henne. Hon är lättretlig och diskussionslysten och … passionerad. Om han bara kunde få henne att inse att kärlek inte är en balansräkning och att hjärtat följer sina alldeles egna lagar.

Om drömmen blir verklighet är den andra fristående delen om vännerna från Templeton House.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone