Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Lifterskan
Isbn: 978-91-7697-557-2
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2018
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Length: 11 timmar 27 minuter

Ljudbok

Lifterskan

”Hur skulle jag kunna hjälpa dig? Jag vet ju inte vem du är men du har dragit in mig i ett brott. Dödade du den där mannen?”

Det är glashala vägar när tecknaren Rebecka Gudner är på väg upp till familjens hus i Norrland. Det Rebecka söker denna allhelgonahelg är lugn och ro. Plötsligt dyker en flicka upp i mörkret framför bilen.

Det är då hon plockar upp lifterskan. Det är denna till synes goda gärning som kommer att få ödesdigra konsekvenser för Rebeckas liv. Lifterskan Helen väcker känslor och sidor hos Rebecka som hon trängt undan. Och det är Helens ansikte som ständigt återkommer på hennes ritblock.

Ingen i hennes omgivning kan förstå vad lifterskan till slut betyder för Rebecka. Allra minst hon själv.

Cannie Möller har skrivit en isande psykologisk thriller om svek, passion och det obegripliga som tar över förnuftet. Lifterskan är första boken om Rebecka Gudner. Besökaren kommer våren 2019.

Cannie Möller gjorde sin romandebut 1983 med Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Idén till Lifterskan föddes när hon en snöig allhelgonanatt var nära att köra på en flicka som snubblade ut på vägbanan.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone