Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering
Isbn: 978-91-7697-660-9
Publisher: Hoi Audio
Category:
Psychology Economics & Business
Accessible since: July 2018
Narrator: Björn Löfgren
Length: 4 hours 57 minutes

Audiobook

Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering

Leverera dig själv är en bok som hjälper dig att nå dina mål – oavsett om det gäller att prestera på jobbet eller att få en utvecklande fritid. Den visar hur du genom planering och träning kan bli en bättre golfspelare, lära dig ett nytt språk eller kanske skriva en bok.

Genom att upprätta styrkort för vad du vill åstadkomma ger du dig själv möjligheten att nå dit du vill. De fungerar för privatlivet såväl som för chefen som vill utveckla sig själv och sina medarbetare. Styrkort kan göras både för den enskilda människan och för ett stort företag.

Metoden arbetar utifrån ett helt unikt koncept där ledarträning, coachning och karriärutveckling kombineras. Du kan naturligtvis ha användning av den oavsett vad det är du vill förbättra. En vision är det enda du inledningsvis behöver för att förverkliga dina drömmar.


Stig Högsta har lång erfarenhet av att driva förändringsarbete och att utveckla affärer. Han har arbetat som chef inom detaljhandel på den nordiska marknaden och i dag arbetar han som företagsrådgivare och karriärcoach. Han skriver även krönikor om ledarskap på Facebook-sidan Jaga dina drömmar.

hogsta.se

jagadinadrommar.se


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone