Jump to content
The library informs: Nu kan du låna 5 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Främlingen i skogen
Isbn: 978-87-2602-628-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: August 2018
Narrator: Elin Mohede
Length: {0} hours {1} minutes 12 hours 4 minutes

Audiobook

Främlingen i skogen

Det finns en märklig klippa i en skog i Schweiz. Sägnen säger att om man besöker platsen vid rätt tidpunkt så får man se sin framtida make eller älskare. Cordelia och hennes vänner besöker platsen och mycket riktigt dyker en mystisk främling upp. Cordelia känner sig direkt lockad av den tystlåtne stilige mannen, men skräms på samma gång av hans intensiva närvaro.
Cordelia har svårt att sluta tänka på mannen, men när hon återvänder till England tror hon att hon aldrig kommer att se honom igen. Men när han dyker upp igen under mystiska omständigheter i hennes familjs hem börjar hon ana att myten om klippan kanske är sann ...

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon började redan som 17-åring att skriva och flera av hennes tidiga noveller trycktes i Londontidningar. Det var dock när hon började skriva historiska romaner som hon fick ett genombrott, och idag har hennes romaner sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone