Jump to content
The library informs: Tillfällig höjning: Du kan nu låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Saknad, förmodad död
Isbn: 978-91-7779-987-0
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2019
Narrator: Anna Maria Käll
Length: 14 hours 14 minutes

Audiobook

Saknad, förmodad död

Del 1: Manon Bradshaw.

Manon Bradshaw är 39 år, och även om hon är en respekterad medlem av poliskåren och älskar sitt jobb önskar hon sig ett annat privatliv. Manon är singel, längtar efter barn, och stämpeln ”desperat medelålders kvinna” närmar sig. En sen kväll, efter ännu en katastrofal nätdejt, sätter hon som vanligt på polisradion för att låta dess bakgrundsljud vagga henne till sömns – och hör ett meddelande som får henne att omedelbart bege sig till en förbryllande brottsplats.

Edith Hind – student vid Cambridge och den vackra dottern till den kungliga familjens läkare – har varit försvunnen i nära tjugofyra timmar. I hennes hem finns få ledtrådar. Manon förstår att fallet kommer att bli stort och att varje sekund är avgörande för om Edith kommer att hittas levande eller inte. Allteftersom sökandet utvidgas och trycket från media ökar, kommer fler av Ediths hemligheter fram: hennes krångliga kärleksliv, och hennes underliga beteende före försvinnandet.

Utan tydliga ledtrådar tvingas Manon använda sin skicklighet och intuition för att lösa fallet, och det hon upptäcker får chockerande konsekvenser, både för Ediths familj och för Manon själv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone