Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Svartvintern
Isbn: 978-91-7861-596-4
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Svartvintern

Mirjam och Hervor: del 2.


Byborna i lilla Kuivalihavaara förbereder sig på en vinter i lugn och ro, som vanligt. Älgjakten är över, lingon och andra bär är plockade och nu kan man gå i ide, det vill säga ägna sig åt studiecirklar, postkodlotteriet och snöskottning.
Men så dyker operasångaren Ralph och hans pojkvän upp i byn, med storslagna planer för det gamla hotellet. Där ska bli ett åtråvärt spa kompletterat med hundslädturer och isbastu på älven för storstadens stressade befolkning. Plötsligt ser vintern ut att bli allt annat än lugn, och Ralph blir snart varse att det inte är alldeles enkelt att komma till Kuivalihaavara och inte vara som alla andra. Dessutom tycks hotellet ruva på otäcka hemligheter och starka krafter verkar ha blivit satta i rörelse. 
Som tur är får Ralph två pålitliga bundsförvanter i väninnorna Mirjam och Hervor som kommer till undsättning på sitt eget vis. Mirjam, som fortfarande är omskakad efter de dramatiska händelserna på Gotland, vill dock inte har något med Hervors hemliga dekokter och tankekraft att göra. Men när till och med Hervor blir utsatt för hot inser hon att det inte finns någon återvändo.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone