Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Herakles
Isbn: 978-87-2628-801-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Psykologi Historia
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Herakles

'Vad är en psykopat?
Populärkulturen svämmar över av skildringar av psykopater - ändå är det som att det inte riktigt går in hos allmänheten vad de är för slags varelser. Polletten trillar liksom aldrig ner.'

Bakom varje legend och myt finns det alltid ett korn av sanning, men det är sällan verkligheten överträffar dikten. Här berättas den sanna historien om Alkides, sonen till en stor krigare som själv ansåg att hans öde var att bli extraordinär. Som barn var Alkides fascinerad av de historier som de resande skalderna förde med sig till den lilla staden där han växte upp. Mest av allt älskade han sägner om hjältar och monster, och hans högsta önskan var att själv bli en hjälte som det skulle skaldas om.

När Alkides blir äldre tar han sig namnet Herakles, och börjar resa för att finna nya äventyr. Vi får följa Herakles från barndomens längtan till vuxenålderns äventyrslusta. Detta är en historia om girighet, våld, grymhet och humor i en svunnen forntid som präglats av grandiosa personligheter.

Malena Lagerhorn arbetar med produktutveckling och marknadsföring inom läkemedelsindustrin. Hon är även en uppskattad författare, med ett stort intresse för berättelser, myter och legender från antikens Grekland.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone