Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Paris. Kärlek. Ost
Isbn: 978-91-7697-795-8
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2019
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 8 timmar 32 minuter

Ljudbok

Paris. Kärlek. Ost

När det förväntade frieriet från pojkvännen visar sig bli en riktig flopp inser Ella att det bara finns en sak att göra: boka en enkelbiljett till Paris!

Med brustet hjärta och en 30-årsdag som närmar sig med stormsteg lämnar hon Melbourne och beger sig till världens mest romantiska stad för att ägna dagarna åt att äta ost och dricka vin. Hon blir snart vän med den lokala ostbutikens ägare Serge som ställer Ella inför hennes livs utmaning. Samtidigt förtrollas hon av den charmige matskribenten Gaston som har allt hon kan önska. Men vad händer när Paris magi bleknar och Ella måste göra ett val?

Paris. Kärlek. Ost.är en charmig feelgood som tar med läsaren till Paris idylliska smågator. Det är den australiensiska författaren Victoria Brownlees debutroman.

Victoria Brownlee föddes i Melbourne, Australien. Hon är matskribent och redaktör och har en Master of Arts vid University of Melbourne. Det senaste årtiondet har hon ätit sig jorden runt, och bland annat varit matredaktör i tidningen Time out Shanghai. Under 2016 bytte hon dumplings mot ost och flyttade till Frankrike där hon nu bor med sin make och dotter. Hennes debutFromage à Trois – Paris. Love. Cheese. blev hyllad av kritikerna och har översatts till flera språk, bland annat tyska och italienska.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone