Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Mordet på tre flickscouter
Isbn: 978-87-2627-421-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2019
Uppläsare: Kristina Leon
Length: 17 minuter

Ljudbok

Mordet på tre flickscouter

Mordet på tre flickscouter på sommarläger i Oklahoma har varit ett olöst fall i 40 år. Men har mördaren redan avslöjat sig själv och talar sanningen för döva öron?
Michelle Hoffman, en anställd på scouterna Magic Empire, hittar en handskriven lapp i en ask på Camp Scott i Locust Groove. Lappen löd: "Vi är på ett uppdrag att döda tre flickor i tält ett." Lappen var undertecknad "Mördaren" men antogs vara ett dåligt skämt och slängdes, men meddelandet skulle visa sig vara en förvarning om vad som skulle bli det största olösta fallet i Oklahomas historia.
Mindre än två månader efter lappen hittats anlände 140 flickscouter till Camp Scott och 24 timmar senare mördades åttaåriga Lori Lee Farmer, nioåriga Michelle Guse och tioåriga Dors Denis Milner. Vad hände egentligen det där natten i Oklahoma?

Ursprungligen publicerad av Orage.

KÄNDA BROTTSFALL är en serie om de mest skakande brottsfallen som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage får vi en inblick i de brottsfall som fortsätter att intressera än idag.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone