Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Prinsessan Luna och Vintermånens festival
Isbn: 978-87-2622-380-4
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2019
Uppläsare: Amelie Tinnadotter Norrby
Length: 1 timme 26 minuter

Ljudbok

Prinsessan Luna och Vintermånens festival

Luna är en av Equestrias fyra prinsessor, och väktare av natten. Alla i Equestria älskar en högtid, och därför föreslås det att Prinsessan Luna ska hedras i en egen högtid för att hylla natten, månen och stjärnorna.

Efter att ha ställt till med en hel del trubbel för de andra prinsessorna, och riskerat Equestrias säkerhet så har Luna sänts i exil, och genom denna nya högtid hoppas prinsessorna att Luna ska känna sig välkommen tillbaka. Men prinsessan Luna vill inte ha en högtid i sin och nattens ära, så när hon upptäcker att de andra prinsessorna planerar en i hemlighet så bestämmer sig prinsessan Luna för att busa lite med dem i deras drömmar.

G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony - Friendship is Magic-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.

I denna serie av fyra böcker följer vi Prinsessan Celestia, och hennes vänner Twilight Sparkle, Prinsessan Luna och Prinsessan Candance på deras magiska äventyr!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone