Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Rosa Pantrarna - jetsettjuvarna
Isbn: 978-87-2630-098-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Håkan Julander
Length: 19 minuter

Ljudbok

Rosa Pantrarna - jetsettjuvarna

Det är den 19 maj 2003 och kommersen är i full gång som vanligt på Londons mest glamourösa shoppinggata - Bond Street. Längs med gatans trottoarer finns några av världens mest exklusiva butiker, som drar till sig ett exklusivt klientel. Just denna dag ska dock ta en ovanlig vändning för personalen i juvelbutiken Graff, när två maskerade rånare tränger sig in och lyckas roffa åt sig diamanter till ett värde av 18 miljoner dollar.

Interpol är snart på jakt efter rånarna, som visar sig tillhöra en av de mest erfarna, vågade och framgångsrika kriminella grupperna. När polisen gör en razzia mot en av rånarnas bostäder hittar de en diamant gömd i en burk ansiktskräm - precis som i filmen 'Rosa pantern kommer tillbaka'. Här får vi ta del av berättelsen om den uppmärksammade ligan - Rosa pantrarna. I kavaj och solglasögon utför de minutiöst planerade rån, där bytet är ovärderligt.

Brian Dan Christensen (född 1970) är en dansk författare, lyriker och översättare. Christensens författarverk varierar mellan thrillers, diktsamlingar, romaner, biografier och true crime. Hans verk bär ofta spår av de många år som Christensen har bott i USA.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone