Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Hälsodjungeln - lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar
Isbn: 978-91-8895-950-8
Förlag: Lava förlag
Kategori:
Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: november 2019

E-bok

Hälsodjungeln - lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar

I en värld fylld till bredden av allt finns det numera bara en enda sak vi inte kan köpa över disk, ladda ned som en app eller beställa hem från nätet - vägen till den evigt goda hälsan. Men det hindrar oss inte från att försöka.

Vi hoppas innerligen att det vore så enkelt. Vi lever ständigt omgivna av en aldrig sinande ström av budskap från alla typer av medier, såväl nya som gamla, som vill berätta för oss hur just vi ska göra för att lyckas uppnå våra drömmars hälsomål. Är det inte en ny diet är det en ny träningsform. Är det inte ett nytt superbär är det ett nytt magiskt piller.

Vad ska man egentligen äta, och kanske ännu viktigare, vad ska man inte äta? Frågorna är många och svaren som erbjuds ännu fler. Men vem ska man egentligen lita på och vem är det som faktiskt har svaret på frågorna? Och ändrar sig vetenskapen bakom hälsa, kost och träning lika ofta som hälsoböckerna byter teman? Nej, och kanske just därför är det så många som försöker påstå detta. Hälsodjungeln är inte en vanlig hälsobok, den är så mycket mer än så. Det är din machete genom den snåriga djungeln av hälsoinformation.

Erik Sander har en fil.kand. inom Biomedicin med inriktning på träning, har utbildat personliga tränare inom Näringslära och som konsult hjälpt gym med utbildning och kompetensutveckling av personal. Dessutom är han frilansskribent och har skrivit för både träningsmagasin och dagstidningar.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone