Jump to content
The library informs: Tillfällig höjning: Du kan nu låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Mystiska försvinnanden
Isbn: 978-87-2637-443-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2020
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 47 minutes

Audiobook

Mystiska försvinnanden

"Tusentals personer anmäls försvunna varje år. Det är, bland annat, barn som rymmer, äldre som går vilse, människor i psykisk kris och asylsökande som fått avslag. De flesta återfinns snabbt men några förblir borta."

Polisen har en enhet vars uppgift är att söka efter försvunna personer. Nya försvinnande kommer ofta in, och klaras upp utan större komplikationer. Det händer dock att de år mer komplicerade fall på sitt bord. Fall där de misstänker att ett grovt brott har begåtts, och där den försvunna kan vara i livsfara, eller till och med avliden. Här följer vi polisens polisens arbete med några av de fall av försvinnanden som skakat och upprört Sverige. Vi får också möta deras familjer och anhöriga som berättar om vad som hänt. För dem läker tiden inga sår, och mardrömmarna om vad som hänt den försvunna lämnar dem aldrig.

Allers Brott, ”Spännande läsning från Allers Brott. Serien bjuder på verkliga berättelser om grymma mord, mystiska försvinnanden och gripande livsöden. För alla krimälskare!”


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone