Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Lite trött bara, annars bra
Isbn: 978-91-8837-586-5
Förlag: Ehrlin Publishing AB
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Mirijam Geyerhofer
Length: 3 timmar 10 minuter

Ljudbok

Lite trött bara, annars bra

Att bli förälder är något av det största som händer en i livet. Men att få ett barn som sover hela nätterna igenom hör till undantagen. Så hur roddar man livet som aldrig utsövd småbarnsförälder utan att bli deprimerad, få minnesförlust eller andra sjukdomsliknande symptom på grund av sömnbristen? Hur klarar man av att ha fungerande relationer när man aldrig får sova?     

Lite trött bara, annars bra är en bok att skratta åt när man gråter av trötthet under ändlösa vaknätter, en bok som hjälper en att förstå varför man mår som man gör och som med hjälp av snälla metoder och goda råd kan ge lösningar och hopp.   

Mirijam Geyerhofer är journalist och blev själv sjuk av sömnbrist efter att hennes dotter föddes. Hon är bosatt i Malmö och mamma till två barn.   

"Gud, vad jag hade behövt din bok under småbarnsåren! Idag sa jag: Jag behöver gå och vila en stund. Och gick och sov. Har jag någonsin sagt det?! Känner mig så stärkt! Vilken nödvändig och svinbra bok!" Louise Winblad, @hejhejvardag   

"Den här boken är precis vad jag hade behövt läsa när jag ändå var vaken hela jävla tiden, då hade nätterna känts mindre ensamma." /Vanja Vinter, språkvetare 

"Årets viktigaste bok för småbarnsföräldrar." /Emma Färnström, BVC-sjuksköterska


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone