Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Fjärilsrummet
Isbn: 978-91-8905-735-7
Förlag: Strawberry Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Fjärilsrummet

Ett fantastiskt hus. En kärleksfull barndom. En förkrossande hemlighet.

Posy Montague fyller snart sjuttio år och bor fortfarande i sitt vackra familjehem, Admiral House, i Suffolk. Här tillbringade hon sin barndom och här har hon själv uppfostrat sina barn. Men trots alla fina minnen och den fantastiska trädgård hon själv har skapat, inser Posy att hon inte längre kan blunda för verkligheten. Huset håller på att förfalla och hon måste sälja det.

Men beslutet skjuts upp när hon blir allt mer indragen i sina vuxna söners komplicerade liv. Och som om inte det vore nog dyker plötsligt Freddie upp - hennes stora kärlek som övergav henne för femtio år sedan. Posy har svårt att lita på honom, och det hon inte vet är att både Freddie och Admiral House döljer en fruktansvärd hemlighet.

... perfekt sommarläsning! - Daily Mail

... en varm och härlig kärleksroman. - Prima Magazine

Fjärilsrummet är ett familjedrama med ett mörkt och fängslande mysterium i sitt centrum. en välskriven och berörande hyllning till familjen, kärleken och de band som förenar oss. - Lancashire Evening Post

Lucinda Riley är mest känd för De sju systrarna-serien, som har blivit ett globalt fenomen och inte minst gjort stor succé här i Sverige. Fjärilsrummet är en fristående roman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone