Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Krisboken
Isbn: 978-91-9846-408-5
Förlag: Kadabra
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: maj 2020
Uppläsare: Emma-Karin Philstrand
Length: 2 timmar 50 minuter

Ljudbok

Krisboken

Har du blivit av med jobbet, blivit sjuk eller gått i pension? Är din ekonomi sämre än du någonsin kunnat föreställa dig? Håller det på att knäcka dig att aldrig ha tillräckligt med pengar? Då är det här boken för dig!

Ekonomiböcker handlar ofta om hur du blir miljonär, sparar i aktier eller andra saker som förutsätter att du har några pengar att spara. Det gör inte den här boken. Tanken med Krisboken är att den ska vara en hjälp när det verkligen är kris – oavsett om svackan är tillfällig eller livslång. Här får du som inte ens har pengar till mat eller räkningar hjälp att ta kontroll över din situation och sänka dina utgifter. Du får även tips om hur du kan öka din inkomst trots dina eventuella begränsningar.

OBS! Krisboken utlovar inte att du blir miljonär eller ens att du får gott ställt efter att ha läst boken, men ett liv utan ekonomisk stress och möjlighet till att sätta lite guldkant på tillvaron är nog så viktigt.

Krisbokens författare är inte utbildad på Handels eller specialist på privatekonomi. Däremot är hon specialist på att leva på existensminimum. Efter alltför många år som sjukskriven, ensamstående mamma med eget företag har Vanja Persson fått lära sig att vara kreativ både när det gäller att sänka kostnaderna och öka inkomsterna. I Krisboken delar hon med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra i samma situation.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone