Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Hämnden tar aldrig slut
Isbn: 978-87-2617-693-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Dramatik
Tillgänglig sedan: maj 2020

E-bok

Hämnden tar aldrig slut

Göta Hovrätt dömer Inga-Lill till två års fängelse, som följd av hennes inblandning i en smugglarliga. Ett misstag som ledde till hennes förlamning när ligan försökte ta livet av henne med hjälp av saringift. Hon hade tur, men hennes pojkvän klarade sig inte. Men nu, ett år senare och med en dom hängande över sig försöker hon gå vidare. Vad ingen vet är att Inga-Lill sitter på en hemlighet som kan förändra allt. Något hon inte ens berättat för systern Katarina, trots att de smider hämndlystna planer tillsammans.

När en av Inga-Lills personliga assistenter omkommer i en mystisk olycka blir det startskottet på en rad obehagliga händelser. Det visar sig nämligen att flera personer i hennes närhet döljer sina egna mörka hemligheter. Med polis Göte Granlunds idoga arbete är det bara en tidsfråga innan allt kommer upp till ytan. Frågan är bara hur många liv som riskerar att gå till spillo under tiden...



Jan-Åke Sallermo är en svensk författare av kriminal- och spänningsromaner. Hans debutroman 'Misstankar ombord S/Y Vinjett' utkom år 2013.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone