Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för När du blir vi
Isbn: 978-91-7523-816-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Malin Molin
Length: 10 timmar 3 minuter

Ljudbok

När du blir vi

Trots uppbrottet med Gustav har Malin lyckats hitta någon form av ro. Löpningen och vännen Olof spelade avgörande roller i vägen tillbaka till livsglädjen. Ändå gnager en stark önskan inom henne, nu när hon är singel och den biologiska klockan tickar.

Olof reser land och rike runt och håller föredrag om hur han byggt upp sitt liv efter tsunamin, då han förlorade sin familj. Men mitt i publikvimlet sticker en kvinna ut. Vem är hon och vad är hon egentligen ute efter?

När förläggaren på ett av Danmarks största förlag sedan meddelar att de är intresserade av Malins och Olofs bok finner lyckan inga gränser. Men konsekvenserna blir långt mer omfattande än författarparet någonsin kunnat ana.

ÅSA BONELLI är en feelgoodförfattare älskad av många. ”När du blir vi” är tredje boken i hennes hyllade trilogi om Malin. Hon har även skrivit den varma och humoristiska serien ”Mys historia”.


"'När du blir vi' är en fin feelgoodhistoria, som känns genuin." Betyg 4 av 5, Eva Boström

"... jag har svårt att slita mig från boken. Jag gillar karaktärerna och den fina vänskapen som är över generationerna. Det värmer hjärtat att läsa om de starka band som binds mellan människor även fast de inte är släkt med varandra." 
Villivonkansbooks

"Malin-serien är en av dom bästa jag läst. Åsa kan konsten att fängsla hela tiden. ... Det enda negativa med boken är att den tar slut. ... En riktig och äkta bladvändare." Betyg 5 av 5,
Linda, Systrarna boktokiga


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone