Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Maia Aela : Flickan från planeten Akleja
Isbn: 978-91-8893-945-6
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Jennyli Gustafsson
Length: 8 timmar 25 minuter

Ljudbok

Maia Aela : Flickan från planeten Akleja

Tillsammans med Maia Aela får du följa med på en inre och yttre resa, där äventyret går ut på att avtäcka de eviga nycklarna till skapandet av den femte dimensionens paradisvärld. Vi är nu mogna att lyssna på våra kära bundsförvanter från Plejaderna, som är här för att upplysa oss om vår inre gudomliga essens, för att vi äntligen ska få tillgång till vår hela gudomliga potential. Tiden vi lever i nu talade inkafolket om i sina profetior. De såg hur vi i västvärlden skulle börja vårda vårt inre gudomliga frö, och likt nya inkamästare vandra ut i världen och göra den fri och hel igen. Det börjar med att vi själva blir fria och hela.

Maia möter en man ifrån Peru som härstammar ifrån inkafolket. Han bär med sig en stor hemlighet, som han avslöjar för Maia när han är helt säker på att hon är den kvinna, han enligt profetiorna har väntat på i hela sitt liv. Deras resa till Paris blir början på ett magiskt äventyr som skapar eviga konstanter inom Maia, vilka aldrig går att bryta. Visionen hon låter avtäcka i den här boken, är inte bara för henne, utan även för dig. Mötet med förfäderna från Plejaderna ger många viktiga nycklar till din egen skapelseberättelse.

Följ Maia på sin resa och låt dig själv finna vägen till paradiset och den nya dimensionsöverskridande kommunikationen med ljusvarelser och bundsförvanter från andra galaxer. Det är när vi kommit upp ur vår dvala, och ser allt klart som kärlekens värme blir allenarådande i vår värld. Det uppdrag vi har kommit till Jorden för att göra, i just den här tiden, är ett mycket kärt och viktigt uppdrag. Låt dig hänföras och upplyftas. Världen väntar på dig! Den nya människan är Du!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone