Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Ängeln, banditen och geniet
Isbn: 978-91-8893-947-0
Publisher: Förlagshuset Siljans Måsar
Category:
Philosophy
Accessible since: June 2020
Narrator: Stefan Karlsson
Length: 4 hours 14 minutes

Audiobook

Ängeln, banditen och geniet

Vill inre vägledare alltid väl?

Du kan kanske i stunden inte förklara varför du fick en specifik tanke eller känsla, mer än att den på något oförklarligt sätt känns rätt.

Ängeln, banditen och geniet är en tankebok. Den riktar sig till dig som funderar på om det är möjlighet att läsa av de energier som människor tycks utstråla, och om vi genom träning kan utveckla vår intuitiva förmåga. Den lyfter funderingar på om det är möjligt att förnimma tidigare liv och andlig närvaro. Boken handlar även om inre vägledning för de situationer vi hamnar i längs livets resa. Men framförallt hur du genom att lyssna inåt, ökar förståelsen för dina egna önskemål och behov som du har på din personliga resa.

Författaren, Stefan Karlsson, har utvecklat ett sätt att sortera och tolka de tankar och känslor som kommer till dig. Ett sätt är att ge dina känslor och förnimmelser en egen identitet. Författaren har benämnt innerligheten och omtankens röst till den inre ängeln, intellektet och intelligensens till geniet, och egot och drivkraftens röst till banditen. Genom att bättre kunna tolka dina reaktioner och vad du känner, ökar dina möjligheter att nå balans och inre frid.

Det är bra att ge tid för att tänka och reflektera, men kanske ännu viktigare att vara modig och våga lita på det vi känner inom oss.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone