Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Mannen som sprängde bort ansiktet, Konstnären
Isbn: 978-91-8922-353-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Mannen som sprängde bort ansiktet, Konstnären

Per Lund har minskat det intensiva engagemanget i sina tre affärsområden. Målet är att låta medarbetarna sköta det operativa arbetet i danska PLF, franska KPP och i den svenska världsomfattande verksamheten. Per planerar att hålla sin insats i affärsvärlden på det strategiska planet.
Konstnärskapet tar alltmer av hans tid och han utvecklar snabbt sin teknik och sina idéer. Konstvärlden upptäcker honom och han trivs mycket bra i den nya miljön. Dessutom fi nner Per kärleken när han upptäcker en nygammal bekantskap.
Som vanligt händer det mycket i hans närhet, både planerat och oplanerat. Han hjälper en vän som blir oskyldigt anklagad för mord, tillfångatar en pyroman och blir utsatt för mordförsök. Som om inte detta vore tillräckligt upplever han många andra hisnande historier runt om i världen. Den allra starkaste upplevelsen får han i USA och den kommer att ändra hela hans liv.


Mannen som sprängde bort ansiktet, del 4 – Konstnärenär fjärde boken om Per Lunds öden och äventyr. Han fullföljer sin planering att minska del-tagandet i affärsverksamheterna och öka konstnärsarbetet, allt med samma förmåga att hamna i farliga och stökiga situationer. Delar av Pers liv rör sig fortfarande vid randen av den kriminella världen.

Våren 2021 publiceras nummer 5 i serien om Per Lund, arbets-namnet på boken är – Mannen som sprängde bort ansiktet, del 5 – Amerikanen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone