Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Basket med varulvar
Isbn: 978-91-7987-127-7
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Basket med varulvar

Simon somnar framför teven, och vaknar av konstiga ljud utanför. Det rasslar och bankar. När han tittar ut, ser han några som spelar basket på planen en bit bort. Det skulle vara kul att vara med, tänker han och går ut. När han närmar sig, blir han imponerad av hur bra de spelar. Fast när han ser att spelarna har håriga ben och rysliga huggtänder, är det för sent att vända om ...

Vilka monster! är kusliga, hemska men också lite roliga böcker med härliga bilder i fyrfärg. Lite text och mycket bilder, som kompletterar varandra och gör böckerna extra lättlästa. Böckerna passar från 9 år.

Författaren Benjamin Bird är barnboksredaktör och frilansskribent från St. Paul, Minnesota. Han har skrivit böcker om många kända figurer, exempelvis Batman, Superman, Wonder Woman, Scooby-Doo och Tom & Jerry. Bilderna i fyrfärg är gjorda av Patrycja Fabicka. Hon gillar magi, naturen och att hitta på historier. Allra helst gör hon gulliga och färgglada illustrationer – även under kalla vinterkvällar.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone