Jump to content
The library informs: Du kan låna 7 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Den vilsna världen
Isbn: 978-91-7557-561-2
Publisher: Hoi Audio
Category:
Children's books
Accessible since: December 2020
Narrator: Hanna Stenson
Length: 10 hours 17 minutes

Audiobook

Den vilsna världen

Sofias liv är ett kaos av känslor, besvikelser och utmaningar. Hennes pappa är försvunnen och det övernaturliga smyger sig ständigt på. När familjens hus börjar brinna och även lillasyster Agnes försvinner ställs hon inför ytterligare svåra prövningar. Hon kastas in i oförklarliga händelser som hon tvingas försöka förstå. Vilka hemligheter döljer sig på den lilla ön i Mohultssjön? Och vad vill flickan, som visar sig allt oftare? Förnuft blandas med rädsla. Sorg och saknad väcker mod att tro på något som inte är självklart. Men är det verkligen rimligt att riskera allt, för ett räddningsuppdrag i en hemlig parallell värld? Ovetande om vilka faror som väntar, eller om hon ens är på rätt spår, tar Sofia sig genom portalen.

Den vilsna världen är Cecilia Johanssons debutroman och här blandas realism och fantasy. Det är en berättelse om att vara ung, ta itu med sitt inre, om förlust och sorg, om trevande kärlek och en värld som hotas av yttre krafter.


Cecilia Johansson bor i Bjuv utanför Helsingborg, där hon föddes 1977. Hon är utbildad till distriktssköterska och har bland annat arbetat på ett sjukhus i Saudiarabien. Idag jobbar hon som skolsköterska.
Inspiration till miljö och sägenomspunna karaktärer har hon hittat på Ivö – Skånes största ö.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone