Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet
Isbn: 978-91-7985-516-1
Publisher: Tukan Förlag
Category:
Medicine & Health Economics & Business
Accessible since: December 2020
Narrator: Mai-Lis Hellénius
Length: 4 hours 13 minutes

Audiobook

Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

Den här ljudboken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet – hela livet! Ljudboken vänder sig framförallt till dig som är 55 och den är skriven av två ledande forskare – professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm – som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa.

Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips och effektiva fysiska övningar. Du får också tips på hur du kan motverka stress, koppla av och sova gott på nätterna.

Mai-Lis Hellénius är professor på Karolinska Institutet och specialist på förebyggandet av hjärtkärlsjukdom med fokus på rörelsens, matens och livsstilens betydelse. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått flera utmärkelser för sin forskning och för sitt folkhälsoarbete. Tommy Cederholm är professor i klinisk nutrition, d.v.s. näringslära, vid Uppsala Universitet och är överläkare i geriatrik med särskilt intresse för matens och nutritionens betydelse för ett friskt och aktivt åldrande.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone