Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Den inofficiella Harry Potter-kokboken
Isbn: 978-91-8023-129-9
Publisher: Modernista
Category:
Children's books Cooking, food and drink
Accessible since: February 2021
Narrator: Ove Ström
Length: 8 hours 43 minutes

Audiobook

Den inofficiella Harry Potter-kokboken

Från Kittelkakor till Knickerbocker Glory – över 150 magiska recept!

Har du drömt om en middag à la Hogwarts? Nu har du chansen! Med över 150 enkla recept och matnyttiga tips är det lätt att laga magiska, underbara måltider hämtade direkt från Harry Potters värld. Med en skvätt magi och lite kreativitet trollar du fram alla de förrätter, efterrätter, tilltugg och drinkar som förvandlar en vanlig måltid för mugglare till kulinariska mästerverk som skulle göra till och med mrs Weasley stolt.
I Stora salen dyker maten magiskt upp på serveringsfaten i överflöd. Husalferna i köket lagar läckerheter som får det att vattnas i munnen hos såväl häxor och trollkarlar som hos mugglare. Den inofficiella Harry Potter-kokboken innehåller över 150 festliga, lättlagade, magiska recept!
Exempelmeny från Stora salen:

Förrätt: Vol-au-vents med tomat & fetaostfyllning – lagat efter mrs Weasleys recept till Bill och Fleurs bröllop. Ett recept för den som vill imponera!

Huvudrätt: Gulasch & smördegsinbakad korv – laga den ungerska rätten som Harry äter på julbalen tillsammans med en brittisk klassiker: sausage rolls.

Efterrätt: Pumpapaj – pumpa är en vanligt förekommande ingrediens i trollkarlsvärlden. Under Harrys första halloween på Hogwarts vaknar han till »doften av bakad pumpa«.

DINAH BUCHOLZ är en amerikansk författare och Harry Potter-fantast. Hon började baka redan på sin nioårsdag, efter att ha fått en leksaksmixer i födelsedagspresent. Hon är i dag bosatt i Philadelphia tillsammans med sin man och fyra barn.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone