Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Längden av ett ögonblick
Isbn: 978-91-7557-605-3
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Camilla Nilsson Jern
Length: 7 timmar 8 minuter

Ljudbok

Längden av ett ögonblick

En morgon ställs allt på ända för J – hemma i det trygga radhuset. I hallen står en man, beväpnad med en av familjens köksknivar. Skräckslagen fruktar hon för både sitt eget och sin dotters liv och gör därför allt i sin makt för att mannen ska lämna deras hem. Men vem är han, och vad vill han?
Snart inser J att hon står inför något helt annat än hon kunnat föreställa sig. Motvilligt förstår hon att hon måste göra som mannen säger, hon måste lyssna på honom. Vad som händer sedan blir avgörande för familjens fortsatta liv.

Längden av ett ögonblickär en berättelse om att ta vara på livet och att aldrig ta något för givet. Det är en nervkittlande och berörande roman om saknad och förlust, desperata handlingar, och om hur lite vi vet om hur vi reagerar när det vi håller kärast riskerar att tas ifrån oss.

Frida Herrgård föddes 1986 i Västerås. År 2006 började hon utbilda sig till läkare vid Karolinska institutet och flyttade till Stockholm där hon bor än i dag. Skrivandet har alltid betytt mycket för henne och hon har jobbat som frilansande reporter på Vestmanlands Läns Tidning.

Längden av ett ögonblick är Fridas debutroman. Ett övergripande tema i berättelsen är vad som verkligen är viktigt i livet. Frida hoppas på att få läsaren att reflektera över sin egen tillvaro – lever du det liv du vill leva?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone