Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Världens vackraste berättelse
Isbn: 978-91-7387-883-8
Publisher: Libris förlag
Category:
Religion & Beliefs
Accessible since: March 2021
Narrator: Daniel Röjås
Length: 4 hours 21 minutes

Audiobook

Världens vackraste berättelse

Människans tillvaro har i alla tider kretsat kring berättelser. Berättelser för förströelse men också som hjälp för att tyda livets stora gåtor. En viktig fråga att ställa är varför den kristna kyrkan hävdar att den berättelse vi möter i Bibeln är omistlig för människans möjlighet att hitta hem i sitt existentiella sökande. Hur kan vi veta något om Gud? Hur kan man påstå att Gud är närvarande mitt i allt som sker? Och vad gör egentligen den kristna tron för skillnad?

I denna bok tecknar Daniel Röjås grunddragen i världens vackraste berättelse. Berättelsen om hur Gud klev in i människans tillvaro och blev kvar. I centrum av denna berättelse återfinns den plats där Jesus hänger ensam och övergiven på ett kors och till slut dör efter att ha yttrat orden: Det är fullbordat .

Världens vackraste berättelse vill visa hur Gud aktivt söker kontakt med människan och hur vägen till livet med Jesus kan se ut.

Daniel Röjås är författare, föreläsare och pastor i Centrumkyrkan, Boxholm (Equmeniakyrkan/Evangeliska Frikyrkan) och Mjölby Pingstkyrka. Han har tidigare gett ut Att presentera Jesus (Alpha Sverige) och Helt liv (David Media).


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone