Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Nära ögat
Isbn: 978-87-2691-670-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Nära ögat

Linda Berg, exportchef på AB Dataexport, får i uppdrag att undersöka oförklarliga leveransförseningar från dotterbolaget Sangplast utanför Halmstad.
Linda upptäcker att någon i hemlighet utnyttjar fabrikens resurser för testkörningar av okända plastmaterial. Misstankarna förstärks när hon nås av rykten om att ett nytt plastmaterial med revolutionerande egenskaper snart ska lanseras på världsmarknaden.
Samtidigt börjar den unge och sympatiske kriminalaren Sebastian Marlow att utreda tre svårförklarliga dödsfall som alla har kopplingar till operationer utförda av doktor Wej, den kände societetsläkaren som också är VD för Sangplast.
En kväll är Linda och Sebastian nära att gå på varandra i dörren till restaurangen där båda planerat att äta middag. De bestämmer sig för att dela bord och därmed tar berättelsen en ny och spännande vändning...

Nära ögat är den fjärde delen i serien om Linda Berg.

Gunnar Dahl, född 1942, är en svensk författare och historiker. Till hans produktion hör såväl historiska fackböcker, om bland annat Romerska riket och 1800-talets Europa, som spänningsromaner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone