Jump to content
The library informs: Du kan låna 7 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Den osynliga fienden
Isbn: 978-91-7977-008-2
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: May 2021
Narrator: Viktor Åkerblom
Length: 4 hours 44 minutes

Audiobook

Den osynliga fienden

Magiska kristaller mot klimathot i ny fantasyserie!

Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa får de veta att de är magiska och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet!

I "Den osynliga fienden", den första delen i serien, ger sig Leah, Erik och elementens väktare i kast med luftföroreningarna. Men det är lättare sagt än gjort då giriga företag och människor vägrar inse att klimathotet är på riktigt! En plan tar form, en plan som är lika riskfylld som den är genial – de ska övertyga klimatförnekarna genom att transportera dem till framtiden. Sera, elementet lufts väktare, och Erik följer med för att verkligen få fram budskapet. Men när Erik faller till marken ser planen ut att misslyckas, och värre, Erik riskerar att dö …

Lyssna och läs också de andra delarna i serien Världen brinner: "På djupt vatten", "Jakten på det vilda" och "I eldens mitt".


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone