Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för De väntar på mig
Isbn: 978-91-7987-448-3
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

De väntar på mig

Varför är jag inte med på några bilder?

Kasper älskar att titta i familjens fotoalbum på Facebook. Semestern i Spanien, påsklovet i Åre och den regniga campingsemestern.

När han tittar på bilderna minns han allt så tydligt: hur det doftade, hur det kändes. Men varför är han inte med på bilderna? Han var ju där, han vet att han var där! Och varför är hans rum så kallt om natten?

Helena Dahlgren fortsätter att skrämmas i den andra boken i serien med skräckböcker som utspelar sig på nätet och i sociala medier. I den här korta, fängslande boken låter hon det vanliga, välkända bli läskigt och skrämmande.

  Helena Dahlgren är skräckexpert, författare och översättare. Hon har blivit mycket uppmärksammad för sina ungdomsböcker om Ödesryttarna som baseras på onlinespelet Star Stable.  

Sagt om om Bleke Karl:

”Det här är en enkel men bra och lättläst rysare i det korta formatet som med sitt öppna slut kan ge en stunds goda rysningar för barn i mellanåldern. Texten bygger upp en subtil spänning som fungerar effektivt.”

Per Berg, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsaren.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone