Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Sju sorters människor du träffar på i en bokhandel
Isbn: 978-91-2717-454-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Litterära essäer Media & kommunikation
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Sju sorters människor du träffar på i en bokhandel

Alla vet vilka man träffar i en bokhandel: människor som vill köpa böcker. Men, som Shaun Bythell avslöjar är det faktiskt bara halva sanningen.

Shaun Bythell är bokhandlaren som helst inte skulle vilja ha några kunder. Lyckligtvis är det ganska få som kommer till hans butik i den lilla staden Wigtown i sydvästra Skottland, men de som kommer är fullt tillräckliga, och lätta att kategorisera.

I boken möter vi bland annat kunden som inte vet vad hon vill ha (men att det ska ha ett blått omslag) och de stressade föräldrarna på jakt efter gratis barnomsorg.

Och bland de sju kategorier återfinns Experten (uppdelad i en rad underkategorier, däribland Tråkmånsen och Den Hjälpsamme), Den unga familjen (Den utmattade och Den ambitiösa), Dagdrivaren och Den inte så tysta genomresanden (Visslaren, Sniffaren, Hummaren, Fjärtaren).

Tillsammans utgör de sju typerna delar av en av de roligaste och elakaste böcker om böcker och bokköpare du någonsin kommer att läsa. Sju sorters människor du träffar på i en bokhandel är en oumbärlig guide till din lokala bokhandels flora och fauna.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone