Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Grannjävlar
Isbn: 978-87-2804-923-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Cecilia Ström
Length: 9 timmar 21 minuter

Ljudbok

Grannjävlar

En modell, en uppfinnare och en arbetslös kroppsbyggare bor i ett lägenhetshus. Vad händer sen? På Besvärsgatan 6 i Göteborg är vardagslivet fullt av droppande kranar, svallande känslor och stöldbegärliga tvättider. Och nog är det en bedrift att de elva hyresgästerna lyckas samsas överhuvudtaget, särskilt med tanke på de hemligheter som döljer sig bakom låsta dörrar. Men frågan är om det egentligen spelar någon roll? Efter ett ödesdigert dödsfall i Sölvesborg är nämligen självaste regeringen i full gång med att mörklägga något stort. Den kommande katastrofen hotar att göra såväl grannsämja som grannfejder till ett minne blott - tillsammans med halva Sveriges befolkning. Hur ska det gå för våra vänner på Besvärsgatan?

'Grannjävlar' är en fartfylld feelgood-roman som både underhåller och utmanar, med hög igenkänningsfaktor, och en extra twist som håller läsarna på tårna.

Antoni Lacinai och My Lind är en svensk författarduo som under en nyårsfest bestämde sig för att skriva en bok ihop. Resultatet blev feelgood-romanen 'Grannjävlar' som utkom år 2021. Antoni Lacinai arbetar till vardags som föreläsare, medan My Lind är marknadschef.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone