Jump to content
The library informs: Du kan låna 7 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Demonen
Isbn: 978-91-7469-482-6
Publisher: Ordalaget Bokförlag
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: October 2021

E-book

Demonen

”Cecilia Rojek har lyckats få till en fängslande och välskriven fortsättning på förra boken.” @rolands.boktips

”... Åh så bra den är. Att läsa var som att se på film. Cecilia lyckas verkligen göra berättelsen spännande, läskig och mysig på en och samma sida ..." @lindahjerthaxelsson


En demon att kämpa emot, en legend om en inmurad munk och en sekt som verkar ha kopplingar till djävulen? Vad har Tuva gett sig in i? Det hela startar med att det börjar en ny kille i Tuvas klass - Aston. Det visar sig att han, liksom Tuva, har spöksyn. De har båda en förmåga att få kontakt med övernaturliga fenomen. 

Tillsammans ger de sig ut på jakt efter en skatt med guldpengar, som sägs ha gömts av en munk någonstans i de underjordiska gångarna under Gamla stan i Stockholm. I sitt sökande väcker de en demon och dras in i farliga händelser. De måste fullfölja vad de har påbörjat för att undvika att bli besatta. Men varför leder spåren till Stiernkranska huset, dit Tuva flyttade förra sommaren? Demonen är andra fristående delen i en planerad trilogi (Spöksyn) om Tuva Hjelte och hennes förmåga att se spöken. En skräck- och relationsroman för 9-12 år.

CECILIA ROJEK väver samman nutid med dåtid, skräck, spänning, relationer och mystik. Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone