Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Dorian Grays porträtt
Isbn: 978-87-2810-854-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi Historic facsimile
Accessible since: October 2021
Narrator: Dan Bratt
Length: 9 hours 59 minutes

Audiobook

Dorian Grays porträtt

Den stilige Dorian Gray besitter en skönhet som är få förunnad. Han tycks aldrig åldras och har en omåttlig förkärlek för det ytligt vackra. Men vad de flesta inte vet är att han har en mörk hemlighet; ett porträtt, undangömt, som visar hans verkliga jag. Där hans eviga ungdom inte alls är evig och där hans synder håller på att forma honom till oigenkännlighet. När det dåliga samvetet stötvis gör sig påmint får det Dorian att vackla. Kan han på något sätt rädda sin själ, innan den går hopplöst förlorad? Med allt det onda som han gjort, är det tveksamt om det finns någon återvändo...

Oscar Wildes klassiska 'Dorian Grays porträtt' är idag en utav världens mest kända romaner. När boken först gavs ut ansågs den skandalös och stötande, men populariteten har sedan dess skjutit spikrakt i höjden. Boken har även filmatiserats otaliga gånger.

Oscar Wilde (1854-1900) var en irländsk dramatiker, författare och poet. Han är kanske mest känd för boken 'Dorian Grays porträtt'. På grund av sin homosexuella läggning stötte Wilde ofta på hårt motstånd och blev till följd av detta även dömd till fängelse. Han blev endast 46 år gammal.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone