Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for När snön faller
Isbn: 978-91-7721-439-7
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Romance
Accessible since: November 2021
Narrator: Charlotta Jonsson
Length: 10 hours 26 minutes

Audiobook

När snön faller

Förra julen tog Marcie Sullivan ett sista farväl av sin make Bobby. Den här julen vill hon leta reda på mannen som räddade Bobbys liv och gav dem ytterligare tre år tillsammans.

Sergeant Ian Buchanan bar den svårt skadade marinkårssoldaten Bobby i sina armar, och såg till att han fick vård. Det var för fyra år sedan. Men väl hemma på amerikansk mark försvann Ian utan ett ord. Och han svarade aldrig på breven som Marcie skickade.

Marcie bestämmer sig för att söka efter Ian och spåren leder till Virgin River, en liten bergsby i norra Kalifornien. När hon äntligen hittar honom visar det sig att han är lika emotionellt skadad som Bobby var fysiskt. Men Marcie tänker inte ge sig, hon tar sig in i hans avskilda värld, och finner den vackraste av själar under den kärva ytan.

Ian vet inte vad han ska tro om den envisa unga änkan som tvingar honom att konfrontera sitt förflutna och sin ytterst osäkra framtid. Men julen är en tid för mirakel, och kanske, bara kanske, är det dags att släppa taget om de mörka minnena och våga tro på ett bättre liv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone