Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Den tunna röda linjen
Isbn: 978-91-7995-106-1
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2022
Narrator: Fredde Granberg
Length: 10 hours 35 minutes

Audiobook

Den tunna röda linjen

Efter att den nytillsatta cold case-gruppen inom Karlstadspolisen rönt sin första stora framgång, väntar nu nya utmaningar. Drygt tjugo år tidigare knivmördades en ung kvinnlig lärare på en skolgård. Brottet är fortfarande inte uppklarat och har satt djupa sår hos de närstående och gnager i ansvariga polisers medvetande. Hoppet står därför till att det udda men numera sammansvetsade gänget i polishusets källare – Jon, Simon, Ofelia, Peo och Amanda – ska kunna finna något i den gamla utredningen som kan föra dem närmare en lösning. Någonstans där ute finns en mördare som trodde sig ha kommit undan – och de som petar i ormboet anar inte vilken livsfara de nu utsätter sig själva för.
”Den tunna röda linjen” är en nervkittlande bladvändare om brott ur det förflutna som förvandlas till en intensiv mördarjakt i nutid, med fem poliser som alla har personligheter och privatliv som påverkar dem i deras farofyllda vardag.
Lotta Lundh har förutom den populära ”Blicken inifrån mörkret”, första delen i serien, även skrivit böckerna om kriminalkommissarie Erik Ljung i Sunne.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone