Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Tjuven
Isbn: 978-91-3221-492-9
Förlag: B Wahlströms
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Tjuven

Varelsen stod stilla en stund och sniffade i luften. Den vände ansiktet uppåt samtidigt som den drog bak huvan och riktade blicken mot taket, till platsen där Aurelian satt gömd. Han hade aldrig sett något liknande och ändå hade han stått öga mot öga med både Dödsalver i Irrgångarna under Dunkelmarken och Silverkungens Eldbärare. Han kände håren resa sig på armarna.Varelsen var en Imp från skuggvärlden där det oändliga Mörkret härskade ...

Huvudpersonen Aurelian står inför ett hot långt farligare och större än han först förstår när han får syn på Impen. Snart måste han kämpa mot en obeskrivlig ondska som hotar alla människor och väsen som befolkar världen. Följ med Aurelian på ett andlöst äventyr i vilket en uråldrig bok, en stöld och de Tusen Själarnas Ritual till slut tvingar honom långt ner i underjorden. Han vet vad som väntar honom där. En dödlig uppgörelse med den han hatar mest av allt.

Tjuven är den första boken i en serie actionäventyr som har ett rakare, snabbare och mer händelserikt språk än i traditionell fantasy. Den kastar direkt in läsaren i en våldsam och magisk värld. Varje del i serien Väktare & Väsen kan läsas i valfri ordning och är fantasifullt illustrerad av Alvaro Tapia.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone