Jump to content
The library informs: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Cover for Greta Gris - Gretas båttur och andra berättelser
Isbn: 978-87-2833-551-2
Publisher: SAGA Kids
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: June 2022
Narrator: Thomas Engelbrektsson
Length: 26 minutes

Audiobook

Greta Gris - Gretas båttur och andra berättelser

Greta Gris bor med Pappa Gris, Mamma Gris och lillebror Georg. I den här boken kommer Kapten Hund hem från äventyr på havet, ett par nycklar hamnar på botten av en brunn och familjen Gris åker trampbåt. Dessutom visar sig Mamma Gris vara mästare på skidor och Kapten Hund får den bästa födelsedagen någonsin.

Greta Gris och hennes vänner tar läsaren med på lekfulla och vardagsnära äventyr!

© Hasbro. All rights reserved.

Greta Gris och hennes underbara värld har skapats av Neville Astley och Mark Baker. Sedan Greta först lanserades 2004 på Channel 5 och Nickelodeon Jr. har hon rest till över 180 länder och dykt upp som leksak, på kläder, i böcker och i mer än 330 avsnitt av teveprogrammet.

Greta är en fyraårig gris som är lätt att älska. Hon bor tillsammans med Mamma Gris, Pappa Gris och sin lillebror Georg. Greta tycker om att ta hand om sin lillebror Georg och ger sig gärna ut på äventyr tillsammans med honom och favoritnallen Teddy. Dessutom tycker Greta om att leka med sin bästis Lena Lamm, att besöka Mormor och Morfar Gris och äta deras hembakta chokladtårta, och att brevväxla med sin franska brevkompis, Åsa Åsna. Men det allra bästa Greta vet är att hoppa upp och ner i lerpölar medan hon skrattar och grymtar högt.

Följ med på spännande äventyr tillsammans med Greta Gris, Georg Gris, Mamma Gris, Pappa Gris, Sonja Zebra, Lena Lamm, Karin Kanin och alla de andra! Var med när Greta visar upp sin cirkus, leker i trädgården, spelar basket och åker båt. Här är din chans att hoppa upp och ner i lerpölar tillsammans med hela världens lilla favoritgris! Nöff, nöff!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone