Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Sherlock Holmes återkomst
Isbn: 978-87-2841-871-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Historiska faksimil
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Dan Bratt
Length: 14 timmar 29 minuter

Ljudbok

Sherlock Holmes återkomst

I många år trodde man att världen hade sett det sista av den berömda detektiven Sherlock Holmes, men tre år efter hans påstådda dödsdag dyker en mystisk man upp i London som utger sig för att vara den kusligt begåvade brottsbekämparen. Det visar sig snart stämma att den mystiska mannen faktiskt är Holmes – och hans plötsliga uppenbarelse kommer just i rättan tid.

Ett hemskt, och tillsynes olösbart, mord har begåtts i London. Det är ett mysterium i ett slutet rum och ingen har hittills lyckats lösa det, men så fort Holmes tar sig an fallet börjar lösningen sakta men säkert falla på plats. Och det hela är mycket mer invecklat än vad någon hade kunnat föreställa sig ...



Sir Arthur Conan Doyle var en skotsk läkare och författare, född i Edinburgh 1859 och död i Crowborough i East Sussex 1930. Han är mest känd för att ha skapat den berömda mästerdetektiven Sherlock Holmes och hans följeslagare doktor Watson. Totalt skrev han 56 noveller och 4 romaner om det kända paret. Berättelserna har också filmatiserats flera gånger.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone