Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Mirakelkammaren
Isbn: 978-91-8023-450-4
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Mirakelkammaren

»Angie Kim har förmågan att göra en rättegångsthriller till en rafflande berättelse om allt människor ljuger om i den lilla orten Miracle Creek.« Lotta Olsson tipsar om höstens bästa deckare i DN 

»Ge den här boken till någon som jag - jag älskade den!« Malin Persson Giolito, Vi Läser 

»En magnifik debut.« Washington Post

I en småstad i Virginia driver de koreanska immigranterna Young och Pak Yoo företaget Mirakelkammaren, vars patienter får medicinsk syrgasbehandling i en tryckkammare som alternativ terapi för olika åkommor. När kammaren exploderar och dödar två personer skakas samhället i grunden.
Vem eller vad orsakade explosionen? Den påföljande, dramatiska mordrättegången avslöjar en väv av hemligheter: förbjudna möten och farliga missförstånd, intensiv rivalitet och dolda lojaliteter. En gripande, andlöst spännande och överraskande roman där inget är som det först verkar.
I översättning av Åsa Brolin.

ANGIE KIM är en amerikansk författare, född i Korea och numera bosatt i Virginia. Mirakelkammaren är hennes debutroman, som vunnit en Edgar Award för Bästa debut, en ITV Thriller Award och valts till en av Årets bästa böcker i TimeWashington Post och på The Today Show. Boken har blivit en stor internationell succé och har översatts till 20 språk.

»Uppslukande. Mirakelkammaren förvandlar en mordrättegång till en bladvändare om föräldraskap, experimentella behandlingar och invandring.« Elle

»Driven och intensiv, med fantastiska personporträtt. Mästerlig!« En bra bok

»En mångbottnad spänningsroman med en intrig som håller hela vägen.« Emma Gustafsson, BTJ



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone