Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Stenängeln
Isbn: 978-91-8050-169-9
Förlag: Historiska media
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Rachel Molin
Length: 6 timmar 0 minut

Ljudbok

Stenängeln

Dödsdoulan Angelika kämpar med lönsamheten i Evigheten AB och tvivlar på om hon borde ha startat företaget. Kanske är hon före sin tid? En dag söker sjukhusprästen Magda upp Angelika. På stadens lasarett ligger sjömannen Douglas för döden. Douglas har suttit i fängelse i flera år, dömd för ett mord som hans bror försökt rentvå honom från. Nu hoppas Magda att Angelika ska kunna bringa reda i vad som egentligen hände så att Douglas kan somna in lugnt och stilla när det är dags.

I Evigheten AB:s lokaler på Svaneholm möts Angelika av en grupp människor som hoppas få kontakt med de döda. De tycks ha missförstått vad som egentligen ingår i företagets tjänster. Angelika känner energin rinna ur henne och hon börjar ifrågasätta affärsidén.

Stenängeln är andra delen i Ewa Klingbergs nya serie Evigheten AB, en spinoff på feelgoodsuccén Begravningsbyrån Tranan. Den kreativt sinnade Angelika möter människor som står inför döden med ett varmt och öppet hjärta.?Välkommen till Evigheten AB, här kan vad som helst hända!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone