Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Du kan låna 6 böcker per 28-dagarsperiod!
Omslagsbild för Mardrömmen
Isbn: 978-87-2685-757-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Mardrömmen

Nittonårige Johan har hamnat i trubbel. Han lånade pengar för att hjälpa sin mor och är nu skyldig Karl Rosander fyratusen kronor. Tiden börjar rinna ut. Hur ska han få fram fyratusen kronor på fyra dagar?

Hans liv är som en mardröm och Johan vill bara att allt ska vara över. För att börja betala tillbaka skulden ber Karl Rosander Johan om en tjänst. Han ska hyra en bil och hämta upp några lådor i en villa. Det låter ju simpelt nog! Men när Johan ska hämta lådorna hittar han en död kropp. I panik skyndar han därifrån och träffar då på tjugoettåriga Camilla ... Johan vet inte vad han ska ta sig till, och plötsligt blir han anklagad för ett mord som han inte har begått. Kommer Johan att kunna bevisa sin oskuld? Kommer Camilla att hjälpa honom?



Jenny Berthelius, 1923-2019, var en svensk översättare och prisbelönt författare. Däribland har hon belönats med Sherlock-priset och Svenska Deckarakademins Grand Master-diplom 2004. Hon romandebuterade med Mördarens ansikte (1968) och har under sin författarkarriär huvudsakligen skrivit thrillers och barnböcker.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone